Om Autosolution

Bakgrund

Autosolution Stockholm AB grundades redan 2007 och det som då började som ett hobbyprojekt har nu sakta men säkert växt till att sedan 2017 vara en fullskalig heltidsverksamhet. Vi är ett litet och personligt bilföretag beläget i Vallentuna, ca 30 km norr om Stockholm. Här har vi kunden i fokus och strävar efter att leverera bra bilar med en känsla av god service, kvalitet & säkerhet. Företaget ägs och drivs av Jim Lange som har varit verksam i bilbranchen i över 30 år. 

 

Att köpa bil

Vi vet att det är mycket att tänka på när man ska köpa bil och att det därför är klokt att ta sig tid att göra efterforskningar innan ett beslut. Se t.ex. konsumentverkets checklista som kan guida dig inför ditt bilköp. Olika tider i livet innebär också olika behov och när man är ung kanske man gillar en viss typ av bil, har man bildat familj så betyder troligtvis säkerhet och utrymme ännu mer. Oavsett vad du letar efter så kommer vi att göra vårt bästa för att motsvara just dina behov. Om du inte riktigt bestämt vilken bil du vill köpa så kan vi ge dig goda råd och hjälpa till att hitta en bil som passar dig och din situation bäst. Vi finns här för dig så att din bilaffär ska bli så smidig som möjligt.

 

Våra erbjudanden & åtaganden

Vi har genom åren byggt upp ett brett kontaktnät i branchen och  strävar efter att tillhandahålla en helhetslösning för dig i ditt bilägande. Målet är att du som kund skall uppleva att det är enkelt &  bekvämt att köpa bil av oss och att du är 100% nöjd när affären är klar. Här är några av våra erbjudanden & åtaganden:


 • En trygg & säker affär.
 • Alla bilar vi säljer är självklart fria från skulder & krediter, noggrant kontrollerade av oss och godkända av ackrediterat bilbesiktningsföretag.
 • Ett brett urval av bilar i olika prisklasser.
 • Vi tillhandahåller all form av extrautrustning och tillbehörsmontering som t.ex. extra belysning, ljud & multimedia, däck & fälgar, solfilm, foliering, motor- & kupévärmare, dragkrok, verkstadsinredning m.m. 
 • Vi byter gärna in din bil om du så önskar, självklart gör vi en korrekt och marknadsmässig värdering så att du får bäst betalt.
 • Finansiering i samarbete med några av branchens största aktörer när det gäller fordonsfinansiering, läs mer här.
 • Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bilköp och erbjuder därför generösa garantier på de bilar vi säljer, läs mer här.
 • Vi kan vid behov erbjuda hämtning på Stockholms Central samt Bromma eller Arlanda flygplats för våra långväga kunder.
 • Även om vi inte har just det du letar efter i lager så hjälper vi dig att hitta din drömbil, vare sig den finns i Sverige eller något annat land och vi tar hand om allt t.ex. import, förtullning, anpassning enligt svenska krav och registreringsbesiktning.
 • Har du en bil som du vill sälja? Vi hjälper dig, läs mer om vår bilförmedling.
 • Vår verksamhet är registrerad i Bolagsverkets register mot penningtvätt. Företrädesvis sker all betalning via bankgiro, banköverföring eller Swish. Vi tar f.n. inte kort och önskar ni betala med kontanter skall detta meddelas i förväg, ni kommer även att få fylla i en deklaration om kontant betalning. Vi kräver alltid godkänd svensk id-handling vid samtliga transaktioner. 


Har ni frågor eller vill veta mer om vår verksamhet?

Tveka inte att kontakta oss redan idag.

©AutoSolution 2007-2020 med alla rättigheter förbehållna. Inga texter eller bilder får kopieras eller användas utan skriftligt tillstånd.

Firman är registrerad för moms & godkänd för F-skatt. Org.nr 559161-4606

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ok