Bilförmedling

Vill du sälja din bil men slippa allt krångel med rekond, fotografering,  annonsering och besvärliga samtal på obekväma tider? Då har vi lösningen!


Via vår förmedlingstjänst kan vi hjälpa dig att på ett enkelt och smidigt sätt omsätta din bil. Du lämnar bara bilen hos oss så tar vi  hand om allt från start till mål inklusive eventuella restskulder och reparationsbehov. Du får betalt direkt via banköverföring så snart bilen är såld. Självklart upprättar vi lagstadgade avtal så att du kan känna dig säker med att lämna över bilen i våra händer. Vi erbjuder mycket förmånliga arvoden och vågar påstå att du sannolikt får ut mer pengar för bilen genom förmedling via oss än vid en privat försäljning. Detta eftersom vi bl.a. kan erbjuda förmånliga finansieringsalernativ och generösa garantier. Många bilköpare vill också känna tryggheten i att köpa sin bil hos en etablerad bilhandlare och det ökar dina chanser att få bättre betalt.


Vi kan även köpa bilen direkt av dig vilket är ett ännu snabbare sätt för dig att få riktigt bra betalt för din bil. Självklart gör vi en korrekt, marknadsmässig värdering och du får en snabb och smidig affär med pengarna direkt in på ditt konto.


Låter det intressant? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri rådgivning!