Om Autosolution

Autosolution Stockholm AB är ett litet och personligt bilföretag som ligger i Vallentuna. Det ägs och drivs av Jim Lange som har varit verksam i bilbranchen i snart 30 år. Företaget grundades redan 2007 som ett hobbyprojekt och har sakta men säkert nu växt till en fullskalig heltidsverksamhet. Vårt fokus ligger på god service, kvalitet & säkerhet. Vi har ett brett kontaktnät i branchen och kan hjälpa dig att hitta bilen du vill ha, vare sig den finns i Sverige eller något annat land och vi hjälper till med allt från transport till import. Målet är att du som kund skall uppleva att det är enkelt & bekvämt att köpa bil av oss och att du är 100% nöjd när affären är klar.

 

Det är mycket att tänka på när man ska köpa en bil och det kan vara klokt att ta sig tid att göra efterforskningar innan ett beslut. Se t.ex. konsumentverkets checklista som kan guida dig inför ditt bilköp. Olika tider i livet innebär olika behov. När man är ung kanske man gillar en viss typ av bil och har man bildat familj så betyder troligtvis säkerhet och utrymme ännu mer. Oavsett vad du letar efter så kommer vi att göra vårt bästa för att motsvara just dina behov. Om du inte riktigt bestämt vilken bil du vill köpa så kan vi ge dig goda råd och hjälpa till att hitta den bil som passar dig och din situation bäst. Vi vill göra din bilaffär så enkel som möjligt för just dig!

 

Vårt erbjudande:

 • En trygg & säker affär.
 • Alla bilar vi säljer är självklart fria från gamla skulder & krediter vid leverans, noggrant kontrollerade av oss och godkända av ackrediterat bilprovningsföretag.
 • Ett urval av bilar i olika prisklasser.
 • Har vi inte den bil du letar efter inne just nu så hjälper vi dig att hitta den. Du kan efterlysa din drömbil genom att fylla i vårt kontaktformulär.
 • Vi hjälper dig om du har speciella önskemål när det gäller tillbehör t.ex. extraljus, multimedia, fälgar, solfilm & foliering. Vi fixar naturligtvis även monteringen.
 • Vi byter gärna in din bil om du så önskar, självklart gör vi en korrekt och marknadsmässig värdering.
 • Finansiering i samarbete med Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner. Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt. Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.
 • Finansiering via MyMoney - låna upp till 350000:- utan säkerhet. 
 • Garanti via Autoconcept på de flesta bilar vi säljer, från 6 upp till 36 månader. Genom vårt samarbete med AutoConcept Insurance AB, som har levererat försäkringslösningar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999, kan vi erbjuda skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter med stort fokus på service, kompetens och snabbhet. AutoConcepts specifika erfarenhet och kunskap om fordonsgarantier och skadehantering gör dem till marknadens främsta alternativ.,
 • Fri hämtning på Stockholms Central samt Bromma eller Arlanda flygplats för våra långväga kunder.
 • Även om du inte ska köpa ny bil just nu kan vi kanske hjälpa dig ändå. Har du en bil som du vill sälja? I så fall kan vi ge dig tips & råd hur du bäst går tillväga och om du inte vill krångla med annonsering och försäljning själv så kan vi göra det åt dig, tryggt & säkert. Kontakta oss så får du veta mer.
 • Har du några frågor eller vill veta mer om oss och vad vi kan göra för dig, kom gärna in eller ring oss för en pratstund. 

 

Vi har i dagsläget inga ordinarie öppetider utan strävar efter att vara tillgängliga när det passar dig! Även om vi oftast är på plats vardagar mellan 10-18 är det alltid säkrast att kontakta oss innan besök, speciellt på helger och kvällar.

 

Vår verksamhet är registrerad i Bolagsverkets register mot penningtvätt. Vi tar inte kort och vi tar inte emot kontanter. All betalning sker till vårt bankgiro, via Swish alternativt direktöverföring till något av våra konton i SEB, SHB eller Skandiabanken.

Copyright ©AutoSolution 2007-2019 All Rights Reserved. Firman är registrerad för moms & godkänd för F-skatt.